SÄKERHET

Tjänsten för ökad säkerhet

bizhub SECURE

Är du säker på att företagets information verkligen har ett tillförlitligt skydd mot datastöld? Dagens moderna multifunktionssystem erbjuder en mängd olika funktioner och möjligheter – och samtidigt medför detta många risker. Konica Minoltas svar på denna problematik heter bizhub SECURE. I samråd med dig tar vi fram en lösning med olika säkerhetsstandarder som uppfyller dina krav. Med denna individuella kombination av säkerhetsåtgärder erbjuder vi ett extra säkerhetslager för ditt Konica Minolta bizhub-system och i synnerhet för dess hårddisk. Det innebär ett optimalt skydd för dina data – bizhub SECURE i ett nötskal.

Vi har utvecklat bizhub SECURE för att skydda data som lagras på de interna hårddiskarna på Konica Minoltas multifunktionsmaskiner. Beroende på dina behov konfigurerar Konica Minolta olika säkerhetsfunktioner på bizhub-maskinen för att skydda data, dokument och information. Som bekräftelse på detta avancerade skydd överlämnar vi dessutom ett officiellt bizhub SECURE-certifikat.

bizhub SECURE kan fås med följande alternativ:

  • Ändring av administratörslösenord
  • Aktivering av överskrivning av temporära data på hårddisken
  • Aktivering av hårddiskkryptering
  • Aktivering av hårddisklösenord
  • Konfiguration av automatisk radering av lagrade data i användarboxar

Konica Minolta bizhub SECURE är den idealiska lösningen för bizhub-system. bizhub SECURE är en av modulerna i vårt OPS-koncept (Optimized Print Services) och är avsett för företag av alla storlekar som ställer höga säkerhetskrav på IT, dokument och data. bizhub SECURE erbjuder ett omfattande skydd för många Konica Minolta bizhub-modeller. Kontakta din Konica Minolta-konsult för mer information om säkerhet.

KONTAKT

Behöver du mer information?

Förnamn

Efternamn

Telefon

E-postadress

Företag

Meddelande

SKICKA