SÄKERHET

Säkerhet @ Konica Minolta

I den digitala eran har den globala kommunikationen utvecklats lavinartat och säkerhetsriskerna har ökat proportionerligt. I företagsmiljöer är vardaglig användning av skrivare, kopiatorer, skanners och faxsystem grundläggande verktyg för arbetsprocesser och arbetsflöden, vilket innebär att multifunktionsmaskiner i princip är oumbärliga. På grund av detta är det extremt viktigt att dessa produkter får det skydd som krävs mot nya säkerhetshot.

Konica Minoltas omfattande utbud av standardsäkerhetsfunktioner och tillval erbjuder en stabil plattform för avancerade säkerhetslösningar: lösningar som både detekterar och förhindrar intrång, förhindrar ekonomiska skador och eller försämrat anseende på både företagsmässig och personlig nivå. Konica Minolta är pionjären inom detta område och är branschledande.

Konica Minoltas säkerhetslösningar i korthet:

 

Konica Minolta har investerat i säkerhetscertifiering av sina enheter med fullt uppfyllande av Common Criteria / ISO 15408 EAL3 krav - beprövad säkerhet.

Konica Minolta har ett heltäckande utbud av säkerhetsfunktioner för utskrift och dokumentsäkerhet, varav många är standard på bizhub-modellerna. I stället för att certifiera separata tillvalspaket för säkerhet, påstår sig Konica Minolta ha det största utbudet av multifunktionsmaskiner med fullständig ISO 15408-certifiering på marknaden.”

 

Källa: Quocirca (2011): Market study "Closing the print security gap. The market landscape for print security",p. 11

 

KONTAKT

Behöver du mer information?

Förnamn

Efternamn

Telefon

E-postadress

Företag

Meddelande

SKICKA